Új középpályást szerződtetett a DVTK

Megosztás

Focicsapatunk a szlovén Rudi Požeg Vancaš leigazolásával erősíti meg a középpályát. Az új szerzemény örül, hogy Diósgyőrben játszhat, jó eséllyel Kuznyecovval is jól kijön majd.

Rutinos szlovén válogatott támadó középpályás érkezett Diósgyőrbe. A 29 éves Rudi Požeg Vancaš elsősorban az egy az egy elleni párharcokban és a társak kiszolgálásában erős.

– Örülök, hogy a DVTK játékosa lettem! – mondta Rudi Požeg Vancaš. – Amikor megkeresett a klub, rögtön felvettem a kapcsolatot egykori csapattársammal, Ivan Bobkóval, aki egyrészt 2016 őszén fél évig Magyarországon, Debrecenben játszott, másrészt jól ismeri Kuznyecov Szergej elképzeléseit a labdarúgásról. Tőle hallottam, hogy új stadion, új edzőközpont épült a közelmúltban Diósgyőrben, és amikor megnéztem a képeket, lenyűgöztek a látottak. A várossal folytattam az ismerkedést, hiszen a profi labdarúgók számára is fontos, hogy hol élnek. Tetszett, hogy Miskolc Ljubljanához hasonlóan egy kicsi város. Végezetül pedig megnéztem néhány meccset az előző idény hajrájából, amit teli lelátók előtt játszott a csapat, szóval minden amellett szólt, hogy elfogadjam az ajánlatot.

– A magyar bajnokságról egyelőre még csak másodkézből vannak információim, hiszen korábbi csapattársam, Miha Blažić játszott itt, Jasmin Mešanović pedig jelenleg is a Kisvárdát erősíti – sorolta. – A bajnokságban az FTC is kiemelkedik a mezőnyből, de alig várom, hogy személyesen is megismerjem a vetélytársakat.

– Eredetileg támadó középpályás a posztom – árulta el -, bár az utóbbi néhány évben többnyire a balszélről indulva kellett megbontanom az ellenfél védelmét, beadni a labdát. Kuznyecov Szergej viszont azt mondta, ismét a pálya közepén, a 8-as, 10-es poszton számít rám. (via Dvtk.eu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek